Veckan som kommer

Äntligen måndag igen. Förutom fredagar så är det min bästa dag tror jag. Uppskattar att vakna i ett oftast söndagsordnat hem, med en hel vecka framför mig. Inga misstag har begåtts ännu och livet är blankt och fint.

Såhär rangordnar jag dagarna: Fredag

Måndag

Lördag

Söndag

Torsdag

Onsdag

Tisdag


Säkerligen viktig kuriosa att efterlämna på internet.
Hur känns veckan?

Välplanerad och lugn. Jag har ett bra fokus och till skillnad från den senaste tiden så känns huvudet lite lugnare. Jag åkte på en storsmäll rent hormonellt och har varit svajig i flera veckor i humöret. Nu känns det lite lugnare och jag kan tänka lite klarare. Ser fram emot den här veckan.


Något som känns extra kul?

Jag har äntligen bestämt mig, och fått bekräftat att jag skall byta jobb. Jag kommer gå över till min ena arbetsgivare på 100% och det känns helt rätt i magen. Jag ser fram emot att riktigt städa upp i leden under de kommande fyra veckorna, för att sedan gå in i december med ny motivation och ett lugn som kommer av att kunna fokusera helhjärtat på en organisation.


Vad ska du göra förutom att jobba?

Allergitesta mig, fira en vän som fyllt år, vara med Johan som äntligen får lite ledigt, städa och sortera och se på massor med film.


Vad ser du fram emot att laga för mat?

Längtar redan till ikväll när det blir italiensk torsk med tomatsås och oliver, bulgur till. En burrata skall klämmas in, kanske en pad thai också samt har en buljong som jag kokade i söndags som skall bli ramen.


Lyssna/läsa/titta på?

Lyssna: Cryptic - Spotify

Läsa: Irrbloss - Elly Griffiths

Titta: Bly Manor - Netflix


Vad händer i helgen?

På fredag kommer min syster och hennes kille över för att spela ett särskilt spel som de köpt med oss i åtanke. Ser fram emot flera timmar av att lösa gåtor och dricka lite vin. Under lördagen var det egentligen planerat en brunch, men nu får vi först avgöra om det går att coronasäkra. Söndagen hoppas jag skall bestå av en riktigt lång utflykt i naturen för att sedan kura ihop oss i soffan och se en bra film.