Veckan som kommerGod morgon! Hoppas att ni har sovit gott och haft en bra helg.

Varje måndagsmorgon så förvånas jag över hur mycket mörkare det blivit på bara två dagar. Snart är det kolmörkt när jag sätter mig vid skrivbordet. Än så länge har mörkret inte hunnit vara så länge att tröttheten börjat krypa sig på och jag njuter fortfarande till 100% av mysiga kvällar med tända ljus. Men nu är alltså veckan igång igen. Vi kikar lite på den.
Hur känns veckan?

Den började bra med en god natts sömn och en mysig morgon. Jag hade kanske önskat mig ett lite luftigare schema, men skall se vad jag kan göra för att lösgöra tid till att bara vara. I övrigt känns det mesta ganska lätt idag, förhoppningsvis håller känslan i sig under hela veckan.


Något som känns extra kul?

Det mesta känns kul just nu faktiskt, bara att sätta på kaffekokaren på morgonen, att ha en hel vecka framför mig och att solen skiner. Just idag behövs inte så mycket mer. Måndagar är ju som ni vet min favoritdag och att ha en hel vecka framför sig ger mig alltid känslan av att vara rik. Rik på tid och fattig på misstag. Allt återställs och blir skinande nytt under natten söndag-måndag, det är sen gammalt.

Vad ska du göra förutom att jobba?

Försöka att inte scrolla på mobilen alltför mycket, ta långa promenader och läsa böcker. Jag hoppas också på en fika med vänner på onsdag och långa nätter fyllda av ostörd sömn.


Vad skall du ha på dig?

Denna veckan blir det nog en hel del träningskläder. Behöver ta mig ut i skog och mark en del, men också få in träningen på ett enkelt sätt. Så kanske lite fantasilöst, men desto mer bekvämt!


Lyssna/läsa/titta på?

Lyssna: Sweet Magnolia Soundtrack - Spotify

Läsa: Stanna hos mig - Ayobami Adebayo

Titta: The Haunting of Bly Manor


Vad händer i helgen?

På fredag packar jag väskan och åker till vårt landställe ihop med Johan och några vänner. Vi skall ut i skogen och gå, elda i brasan, dricka vin, se på skräckfilmer och fira en tidig Halloween. Längtar!