Veckan som kommer


God morgon. Äntligen måndag igen. Lägenheten är städad, garderoben sorterad, kylen rengjord och fylld med allt som är gott, hemmakontoret har fått nya växter och ljuslyktor och jag känner mig hel och ren och redo för en ny vecka.Hur känns veckan?

Fin! Jag har ett luftigt schema, gott om motivation och till skillnad från den senaste tiden så känns det som att jag har överblick över livet igen. Väderleksrapporten visar perfekt kallt och soligt höstväder och jag har en nysorterad garderob.


Något som känns extra kul?

Det som gör att denna veckan känns så härlig är att mina ögon äntligen är bättre, även om jag ännu inte fått svar på vad det är som orsakar inflammationen. Men jag njuter av att se igen och ser fram emot att kunna träna, laga mat, promenera, se på serier och läsa utan störningar. Blir alltid lika fascinerad över hur allt annat blir oviktigt så fort friskheten ruckas, tar mer än gärna emot den ödmjukhet som kommer med erfarenheten.
Vad ska du göra förutom att jobba?

Ikväll skall jag ta en lång kvällspromenad i höstmörkret och andas frisk luft, på tisdag skall träffa en vän som hälsar på från England, onsdagen blir det middag med Johan på Bar Robusta och resten av veckan är oplanerad.


Vad skall du ha på dig?

Två vänner var hemma hos mig i söndags och blev bjudna på tårta och kaffe, fick friheten att rumstera om i min garderob och sätta ihop klädkombinationer till mig. Jag har känt mig hopplöst oinspirerad av det jag har i garderoben men efter att ha rensat ut ännu mer av det jag aldrig använder och fått 15 (!) nya förslag på outfits så har jag hur mycket bra idéer som helst. I veckan blir det rejäla skor, krispiga skjortor, nya jeans, tjocka tröjor och jag inviger nog även min Barbourjacka nu när temperaturen äntligen sjunker.Lyssna/läsa/titta på?

Lyssna: Creepypodden - Podcaster

Läsa: Stanna hos mig - Ayobami Adebayo

Titta: The Haunting of Bly Manor


Vad händer i helgen?

Jag vet inte ännu, kalendern ekar tom och än så länge får det vara så. Ser fram emot att fylla de med något mysigt och roligt. Känner mig sugen på skogspromenad, att strosa på stan, dricka kaffe hos en kompis eller kanske bara ligga hemma på soffan en hel dag. Vi får se!