Veckan som kommer

Godmorgon! Gud vad jag har längtat efter måndag och ny vecka. Helgen var fin såklart, men jag saknar att ha saker att göra, scheman att följa och vardagsmiddagar att laga. Mina ögon är fortfarande inflammerade och jag grät en skvätt i morse över att inte kunna se handen framför mig, men sedan dess har det klarnat något och jag tänker att jag nog kan få en ganska fin dag, röda ögon till trots.Måndagsfrukost:

Grekisk yoghurt med granola, blåbär, björnbär, cashewnötter och torkad papaya.Hur känns veckan?

Behaglig. Jag fick just gjort ett berg av administrativt arbete och drog en lättnadens suck. Den här veckan känns som en riktig vardagsklassiker, vill bara dona hemma, gå på långa promenader med Elsa, se på serier i soffan och äta god vardagsmat.

Något som känns extra kul?

Att vårt nya matprojekt är igång! Igår kom 128 matvaror hem till oss och jag sorterade ut allt gammalt och som inte skulle behållas i den nya regimen. Nu är alla skåp och lådor fyllda med en helt ny typ av matvaror och jag kliar mig i håret och försöker tänka nytt och annorlunda. Skall absolut skriva ett inlägg i veckan om vad vi pysslar med.

Vad ska du göra förutom att jobba?

Jag skall gå till doktorn, hälsa på pappa, äta middag med Johan på Wolfgang och sortera vår enorma skänk i vardagsrummet. I övrigt, ligga ner, se på serier, hålla humöret uppe och känna mig fin.

Vad skall du ha på dig?

Det vete katten. Jag blir så förvirrad av det här varma vädret. Långklänning och kjolar, en del stickade tröjor och bara ben blir det nog även fortsättningsvis. Fortsätter drömma om temperaturer under 13 grader så att varma kängor och jeans kan få göra entre igen.


Lyssna/läsa/titta på?

Lyssna: Oh no Ross and Carrie - Podcaster

Läsa: Morden i Badgers Drift - Caroline Graham

Titta: Dokumentärer av alla slag blir det denna veckan, känner ett sug av att lära mig något nytt och finna inspiration där.

Vad händer i helgen?

Helgen är helt tom! Jag hoppas på kompisar fredag lördag och en lång utflykt med Johan och Elsa på söndag. Kanske grillar vi korv i Skatås?