Packar upp en fin present


Det slår aldrig fel, varje höst så börjar jag pinna ridstövlar, brittisk landsbygd, läderhandskar, rejäla skor och framförallt: Barbourjackor. Varje höst i tio år, minst så har jag tänkt att en dag när jag blir vuxen så köper jag en, men sen blev jag vuxen och tänkte: inte i år för de är så dyra och det finns så mycket annat som skall köpas. Men i år, i år slog jag äntligen till.


Vi packar upp den ihop!

Den här skall jag ta hand om väl. Bära ofta och inte vara rädd för att smutsa ner och njuta av att den mjuknar och blir ljusare grön. Vaxa den själv varje höst och fylla fickorna med hundgodis till Elsa. Kanske en dag ta den på en långpromenad på den brittiska landsbygden. Vissa saker har ett symboliskt värde för en själv och detta är en sån sak. Fick tårar i ögonen på väg ut ur butiken, vilket kan verka fånigt, men det är något visst med att uppfylla en dröm man haft länge, även om den handlar om något så värdsligt som ett klädesplagg.

Tack mig själv, för en fin höstpresent!