Morgonfrågor, torsdagHur mår du idag?

Någonting i kroppen skvallrar om stress. Känner av ett lätt tryck över bröstet, en pirrande känsla i magen och en stelhet i kroppen. I morse började jag gråta över ett blogginlägg jag läste och sedan dess har jag känt mig lite låg, orolig inför framtiden och trött på var jag befinner mig i nuläget.

Vad känner du tacksamhet inför idag?

Att jag har två hela dagar framför mig med gott om tid för återhämtning. Jag har också fått veta att det blir hemarbete året ut och beskedet lade sig som en varm filt över kroppen. Nu kan jag slappna av och planera framåt igen.

Vad ser du fram emot idag?

Att ägna mig åt lite trolldom och ritualer, laga mat långsamt och lyssna på musik och poddar. Jag skall röra på kroppen och sopa ut både spirituellt och fysiskt damm som lagt sig i hörnen. Kanske lite hudvård också hinns med. Jag skall försöka andas djupt och prata av mig, hitta den lilla knuten i mig som behöver nystas upp.

Hur känns kroppen idag?

Stel som sagt, men ingenting som inte lite yoga kan råda bot på.

Vad vill du fokusera på idag?

Stillhet i sinnet och rörelse i kroppen.