Morgonfrågor, torsdag


Hur mår du idag?

Jag känner mig lite hormonell, lite spänd och rastlös. Det känns som stress tror jag, som att saker hopar sig, som att jag inte får överblick. Vad gör jag åt det? Skriver en lista och vilar lite.

Vad känner du tacksamhet inför idag?

Att få vara lite ifred, i lugn och ro. Det har varit en intensiv sista tid med mycket planeringsarbete och sommaren är alltid högt i tempo, jag längtar efter att få slå av på takten, få tid att tänka och ägna mig åt jobb, intressen och relationer i lugn och ro.


Vad ser du fram emot idag?

Att rensa ut pallkragarna och skörda mynta, hänga upp kryddor för att torka i köksfönstret, ett glas vin på gräsmattan med Johan, att ta en riktigt lång kvällspromenad och fota lite. Samt den första koppen KAFFE. Visade sig i morse att vårt är slut och jag hinner inte handla förrän efter jobbet.

Hur känns kroppen idag?

Ont i ett knä, men annars pigg och lite lite stark. Om en stund skall jag yoga, så då får vi väl se om jag tar tillbaka det sistnämnda...

Vad vill du fokusera på idag?

Att ta det lugnt, timme för timme och ge mig själv en härlig dag.

Vad har du för budskap till dig själv?

Att vila ger inte alltid energi, ibland måste måste man spendera energi för att skapa mer.