Morgonfrågor, tisdag


Hur mår du idag?

Jag mår toppen, men har fått torra, röda och rinnande ögon. Är jätterädd att det skall vara någon oupptäckt hundallergi och har bokat en utredning nästa vecka. Men får gå över den bron när jag kommer dit. Peppar peppar. I övrigt är jag på gott humör och sitter med mitt varma kaffe nere på hemmakontoret.

Vad känner du tacksamhet inför idag?

Denna morgon är jag fortfarande lite frusen och sömnig och det känns lätt att vara tacksam för ett varmt hem, en mjuk säng och möjligheten att ta väl hand om sig själv. Känns också fint att Johan är ledig och jag hör honom stöka på övervåningen, mysigt.


Vad ser du fram emot idag?

Idag händer ingenting särskilt, men funderar på att föreslå ett glas vin på Bar Robusta innan middagen, hade varit mysigt med en liten after work.


Hur känns kroppen idag?

ONT i knäet, men har fått besked nu kring vad det är och det är bara att stå ut. Det läker av sig själv inom något år hoppas jag. I övrigt ser jag fram emot ett djupt stretchpass senare och en riktigt lång promenad i Slottsskogen.


Vad vill du fokusera på idag?

Egentligen ingenting, tror att det vore bra att bara ta dagen som den kommer, vila mycket och vara lite kreativ. Ha tisdag helt enkelt.