Morgonfrågor, onsdag
Hur mår du idag?

Jag vet inte vad det är med den här veckan, men jag sover så himla dåligt. Vaknade av mardrömmar, värme, Elsas hostande och mina egna snurrande tankar. Efter en dusch, kaffe och varma mjuka kläder så känner jag mig lite mer på plats men jag anar att detta kommer bli en långsam dag. Kan jag vända det kanske?

Vad känner du tacksamhet inför idag?

Just idag är en sån dag där jag verkligen blir ödmjuk inför möjligheten att arbeta hemma. Att vakna med ont i magen, trött och lite grå och få lov att duscha länge, klä sig varmt och smyga ner till kontoret för att dricka vaniljkaffe med morgonstudion i bakgrunden. Istället för att ge sig ut i regn och blåst för att kisa mot andra trötta på bussen. Tacksam ända in i märgen.


Vad ser du fram emot idag?

En middag med Tove ikväll, tid för eftertanke och kanske byte av mattan i vardagsrummet. Det regnar och blåser ute, så det blir nog tid inomhus för det mesta.


Hur känns kroppen idag?

Efter ett samtal med min coach igår så kom vi överens om att ge kroppen och träningen lite mer plats i bloggen. Idag skall jag prioritera att ge kroppen ett ordentligt corepass, magstödet ger så mycket styrka både mentalt och fysiskt. I övrigt har jag ont i magen idag, men känner mig ganska pigg i övrigt.


Vad vill du fokusera på idag?

Att vända en dålig natt och stressig morgon till en lugn och produktiv dag.