Måndag 25/1


God morgon och välkommen till sista måndagen i januari. Nu känner jag tröttheten mer och mer, vi är precis på sluttampen innan det vänder och blir ljusare och det känns. Aldrig har jag varit så sjuk som det senaste året. 2020 som började med mitt friskaste jag någonsin varit, i toppform, för att sedan ramla rakt in i ett ryggskott som varade hela sommaren, sedan kom hösten med en ögoninflammation, vintern med en knäledsinflammation och nu till sist en visdomstand som brakade rätt ut och slet upp ett sår i kinden. Nu sitter jag här ganska skruttig och lite omtumlad och undrar om jag kan få bli frisk nu?


2021 skall bli mitt rehab-år, jag skall sakta bygga upp denna skruttiga kropp från grunden och upp, vill inte ha ont, vill vara stark och frisk och snabb och snäll. Mot mig och andra.


Idag är en måndag som alla andra, men jag sov gott i natt och kaffet är varmt. Jag hör Johan och Elsa på övervåningen förbereda sig för en långpromenad och håret är nytvättat. Vi tittar på veckan:

Hur känns veckan? Bra! Det verkar som att jag har lagom mycket jobb, det skall bli fint väder och jag hoppas att jag kommer börja känna mig frisk snart.


Vad ska du göra förutom att jobba? Dricka litervis med kaffe, sortera ur byrån i hallen, rensa ur en och annan garderob, rehaba knäna, hälsa på min syster, börja fondspara, boka tid för min första körlektion och laga mat.


Vad händer i helgen? Nä men det vet jag inte ännu, inte en plan så lång ögat ser. Johan är ledig på söndag så då hoppas jag att vi kan åka till Askimsbadet och låta Elsa få springa fritt lite. En utelunch på Villa Belparc vore också fint.