Lunchpaus och paustankarJag följer Lindas exempel och skriver lite rätt ur hjärnan såhär vid lunch en torsdag. I skrivande stund sitter jag vid datorn på hemmakontoret och njuter så in i bänken av att bara finnas till. Det är lugnt omkring mig, vardagsrummet är städat, alla möten är avklarade. Det känns lätt att andas.


Jag har fortfarande ont i ögonen och tårarna bara rinner, antibiotikan har inte hjälpt ännu och jag tänker som man så lätt gör när man inte är helt frisk: Om jag bara blir frisk så skall jag aldrig vara sur igen, jag skall aldrig klaga och jag skall ge bort alla mina pengar till fattiga barn och bara njuta av att slippa kisa och klia och torka och badda. Vi får väl se om någon dag eller två till.


Igår var jag på ett supermysigt event på Floramor och Krukatös, band en krans att ha på dörren och måste definitivt ta isär den och binda om den igen innan den åker upp, det var betydligt mycket svårare än vad jag föreställde mig. Efter eventet gick Josephine och jag för att ta några glas vin på Wolfgang Vincafé och det blev en kort men så himla trevlig kväll. Tog sällskap hem med Johan och Elsa och åt halloumipasta innan jag stupade i säng. Elsa sov ända till 07:15 och jag tror inte jag varit så utvilad på veckor. Fyra glas vin kvällen innan märktes inte heller i morse, vilket känns som ren jäkla bonntur.


Idag ser jag fram emot att det mesta jobbet är klart för veckan. Om några timmar skall jag strosa ner till Saronkyrkans loppis, svänga förbi min syster och ta en kaffe, prova en tärnklänning till bröllopet och sedan spatsera hem igen och krypa ner i soffan med en kopp te. Hinner jag så skall jag promenera ut i skogen en sväng och se om jag kan hitta lite växtlighet att fylla på kransen med.


På söndag kommer en enorm leverans med mat hem till oss, vi skall byta ut hela vårt tankesätt kring mat och vad vi har för grundläggande basvaror. Jag är så otroligt peppad för detta och spenderar massor av tid på 3 Sources för att kolla listor, hitta recept och få inspiration. Allt som vi idag har i skåpen skall rensas ut och skänkas och bytas ut mot nya och för oss ganska annorlunda basvaror. Skriver nog ett inlägg om det hela längre fram.


Det var nog allt jag hade i huvudet just nu.