Ett foto i timmen, fredagÅh tisdag. Den har alltid varit min sämsta dag. Det började med att jag från 8 års ålder gick i orkester 16:30 varje tisdag, i 6 år harvade jag dit och tyckte att det var det tråkigaste i världen. När jag väl slutade så tog det 15 år (!) innan jag slutade känna att jag hade glömt något varje tisdag eftermiddag.


Men tisdagen fortsätter vara min tråkigaste dag, min suraste dag, min tröttaste och min minst inspirerande. En dag skall jag lyckas återerövra den, men idag så tittar vi på en annan dag istället. En bloggklassiker i veckan kan vi väl enas om att vi behöver. Här kommer ett foto i timmen, fredag!
05:30

Elsa vaknade som vanligt innan sex och vi tog oss ut på en promenad. Johan och jag tar varannan morgon och även om det är bra grusigt i ögonen när jag drar på mig skorna så uppskattar jag att jag numera inte behöver fundera på om jag skall ligga kvar eller inte.Men just denna fredag fanns det gott om tid för mys. Elsa somnade om och jag fick tid att läsa bok i sängen.


06:30

Denna bild får representera min morgonrutin. En bra podd, torrborstning, en dusch, hudvård och smink innan jag sätter mig i köket och häller upp kaffet. Jag har näst intill hittat den perfekta rutinen för mig, men det tänker jag att vi går närmare in på i ett annat inlägg.07:30

Klar! Ni kanske tycker det är lite tidigt att börja jobba 07:30, men så länge Elsa vaknar innan sex så brukar det bli såhär. Första arbetstimmen brukar jag gosa kvar i morgonrock och turban. Jag svarade på mail, fixade med fakturor och åt frukost vid datorn.

08:30

Dags för kläder och bildredigering. Just här skriver jag ett inlägg till er.


09:30

Paus för att bädda sängen. Älskar vårt nya bäddset och börjar fundera på om jag skall lägga pengar på att faktiskt köpa ett set till varje säsong. Tänker vitt på sommaren, orange på hösten, mörkt grönt på vintern och kanske puderrosa på våren?


10:30

Paus för yoga. Jag försöker bryta upp arbetsdagen med så mycket andra små aktiviteter som möjligt och jobbar hellre lite längre eller börjar lite tidigare på morgonen.12:00

Klar för dagen! Behövde jobba lite helg, så fick ta halvdag på fredagen. Underbart! Klädde mig i beige/vit färgskala och begrundade faktumet att jag inte har några bruna skor.13:00

Slank in på ZARA och köpte två par jeans som jag klämt på ett tag. Äntligen ett par rejäla, tjocka jeans med stretch som inte ger ett jegginsintryck. Dessa blev det.14:00

Mötte upp Josephine på Wolfgang Vincafé där Johan jobbar. Åt underbar lunch. Toast Skagen toppad med löjrom & citron OCH svamptoast med tryffelfärskost och örter på rostad levain toppad med riven parmesan. Två förrätter är livet. Josephine åt en supergod Coq au Vin.15:00

Och jag avslutade med den absoluta topp 1 citrusdesserten jag någonsin ätit. Key Lime Pie med italiensk maräng. Vi firade att jag blivit erbjuden en befordran på mitt ena jobb och tackat ja! Ni förstår såklart att det dracks champagne också.16:00

Vid fyratiden tog jag en sväng på stan och gick förbi detta mästerverk. Jag som inte tänkt köpa något mer av det dyrare slaget i år. Men titta, den är helt perfekt. Både i snittet och precis min färg. Tänk i vinter med en tjock tröja och ett par kängor. Jag får fundera.17:00

Hemma igen och dags för kväll. Jag bytte om till mjukare kläder, åt grön currygryta, klappade Elsa och såg på serier under täcket. Tack för en genomhärlig fredag.