Dörren är öppen


Här sitter jag och startar en blogg igen. Herregud vad många jag haft genom åren. Den första blev stor i den tidens mått mätt (pre Blondinbella) och en annan blev Aftonbladets modesajts officiella vintageblogg. Däremellan har det varit otaliga försök till att ägna mig helhjärtat åt att dokumentera min vardag. Aftonbladets modesajt lades ner ganska kvickt och efter det så har jag aldrig riktigt velat ge mig in i det igen.


Ärligt talat så har jag svårt för att skriva för tomma rum, jag har aldrig varit en sådan som skriver för skrivandets skull, utan jag har ett genuint behov av att bli läst. Det är väl kanske inte

ett jättehärligt drag att alltid vilja ha publik, men nu råkar det vara sån jag är och med tiden så har jag accepterat att jag gärna vill ha en eller flera mottagare för mina kreativa projekt. Men här sitter jag återigen med en tanke om att det vore fint att skapa lite, så jag sätter igång igen och ser vad det leder till. Än så länge ekar det i den här salen men dörren är öppen och jag bjuder in.